0,10 %

Zakelijke Termijn Deposito

Gegarandeerd sparen

Het Zakelijke Termijn Deposito is een spaarvorm waarbij de zakelijke spaarder spaargeld voor een korte als wel een lange termijn kan vastzetten. Door uw spaargeld voor langere tijd vast te zetten, ontvangt u een vaste, gegarandeerde rente gedurende de afgesproken looptijd van de Zakelijke Termijn Deposito. Deze looptijd kan variëren van 3 maanden tot 5 jaar.

Kenmerken van het Zakelijke Termijn Deposito

  • U ontvangt een gegarandeerde rente
  • Rente effectief op jaarbasis
  • Eenvoudig te openen
  • Zorgeloos sparen
  • Geen automatische verlenging na afloop
  • Keuze in korte of lange termijn
  • Te openen vanaf € 2.000,-

Het toegestane totaal maximum spaarsaldo is EUR 1.000.000

Actuele rentestanden

Bekijk hier het actuele renteoverzicht van GarantiBank.

0,10 %

Zakelijke Termijn Deposito

Aanvragen

U opent een het Zakelijke Termijn Deposito via uw Gouden Zakelijke Rekening bij GarantiBank. U kunt uw Zakelijke Termijn Deposito openen via het internetbankieren, e-mail of telefonisch.

Bevestigen

Na opening van het Zakelijke Termijn Deposito kunt u het overzicht via het internetbankieren inzien en uitprinten.

Rekeninghouder

U kunt uw Zakelijke Termijn Deposito alleen openen op dezelfde naam als uw Gouden Zakelijke Rekening bij GarantiBank.

0,10 %

Zakelijke Termijn Deposito

Inleg

Op het Zakelijke Termijn Deposito kunt u al sparen vanaf € 2.000,-. Het gewenste bedrag dat u op deposito wilt zetten, wordt afgeschreven van uw Gouden Zakelijke Rekening bij GarantiBank. De looptijd kan variëren van 3 maanden tot 5 jaar. U kiest zelf de looptijd die u het beste schikt. U kunt gedurende de looptijd niet over het spaargeld op de depositorekening beschikken; tussentijdse opname is niet mogelijk.

Rente

De uitkering van de rente wordt gedurende de overeengekomen looptijd jaarlijks overgeboekt op uw Gouden Zakelijke Rekening bij GarantiBank. De rente staat vast gedurende de afgesproken looptijd. Bij kortere looptijd dan een jaar vindt de rente-uitkering plaats aan het einde van de afgesproken looptijd.

Einde looptijd

Aan het einde van de looptijd wordt uw Zakelijke Termijn Deposito niet automatisch verlengd. De hoofdsom en de rente worden na afloop uitgekeerd op uw Gouden Zakelijke Rekening bij GarantiBank. Uiteraard biedt GarantiBank u na afloop de mogelijkheid uw deposito te verlengen zodat u kunt blijven profiteren van de vaste rentepercentages.

0,10 %

Zakelijke Termijn Deposito

Voorwaarden

Hierbij kunt u de voorwaarden lezen die betrekking hebben op de spaarrekening bij GarantiBank. Om onderstaande bestanden te kunnen bekijken heeft u de Adobe Reader nodig. Klik hier om deze gratis te installeren.

Vraag nu het Zakelijke Termijn Deposito aan

Open direct online een Zakelijke Termijn Deposito en profiteer van een aantrekkelijke rente.