0,00 %

Gouden Zakelijke Rekening

Zakelijke spaarrekening

De Gouden Zakelijke Rekening van de GarantiBank biedt bedrijven een ideale mogelijkheid om te sparen tegen een aantrekkelijke rente. De Gouden Zakelijke Rekening betreft een basis spaarrekening die online 24/7 beschikbaar is via het internetbankieren. U kunt altijd bij uw geld en bent niet gebonden aan een vaste looptijd.

Kenmerken Gouden Zakelijke Rekening

Houd er rekening mee dat GarantiBank alleen een zakelijke rekening voor u kan openen indien u aan de onderstaande voorwaarden voldoet;

  • Rechtsvorm betreft een B.V. of eenmanszaak
  • Bedrijf opereert enkel in Nederland
  • Bedrijf heeft enkel een natuurlijke persoon / personen als aandeelhouder
  • Beschikt over een betaalrekening bij een andere Nederlandse bank onder dezelfde tenaamstelling die als vaste tegenrekening voor de spaarrekening zal fungeren

Het toegestane totaal maximum spaarsaldo is EUR 1.000.000

Voldoet u aan de bovenvermelde voorwaarden en heeft u interesse in het openen van een Gouden Zakelijke Rekening? Klik dan onderin op ‘Direct aanvragen’.

0,00 %

Gouden Zakelijke Rekening

Openen

Het aanvragen en het gebruiken van de Gouden Zakelijke Rekening gaat gemakkelijk via de website. Zodra u uw contactgegevens heeft doorgegeven, sturen wij u per e-mail het openingspakket. U wordt vriendelijk verzocht het openingspakket te printen, in te vullen en per post naar ons toe te sturen.

U ontvangt binnen enkele werkdagen per e-mail uw rekeningnummer. Zodra wij uw tegenrekening hebben geverifieerd, ontvangt u per e-mail uw gebruikersnaam en per post uw wachtwoord voor het internetbankieren.

Tegenrekening

Voor het openen van een Gouden Zakelijke Rekening heeft u een rekening, met dezelfde tenaamstelling, bij een andere bank nodig. Wij noemen dat een tegenrekening. Via deze tegenrekening boekt u geld van en naar de Gouden Zakelijke Rekening.

Activeren

Om de rekening volledig te activeren dient u het openingspakket volledig ingevuld te sturen met alle gevraagde documenten en een overboeking te doen van uw opgegeven tegenrekening.

0,00 %

Gouden Zakelijke Rekening

Internet Bankieren

De Gouden Zakelijke Rekening is 24 uur per dag online beschikbaar. U kunt op elk gewenst moment geld overmaken van uw spaarrekening naar uw tegenrekening. Het maximum spaarbedrag op deze rekening is EUR 1.000.000. Na opening en activering van de Gouden Zakelijke Rekening ontvangt u per post uw wachtwoord voor het internetbankieren. Hiermee kunt u inloggen en direct uw spaarrekening beheren. Het wachtwoord kunt u eenvoudig wijzigen. Om veiligheidsredenen raadt GarantiBank u aan dit geregeld te doen.

Overboekingen

Overboekingen van uw Gouden Zakelijke Rekening kunt u alleen via Internet doen naar de door u opgegeven tegenrekening. Overboeken naar een andere rekening is niet mogelijk. Elke transactie kunt u online opvragen en uitprinten. We raden u aan uw overzichten geregeld uit te printen omdat er geen afschriften bij deze rekening worden verzonden.

Rente

De rente op de Gouden Zakelijke Rekening is variabel en wordt op jaarbasis gerekend. De uitkering van de rente vindt jaarlijks plaats op 01 januari. De renteopbouw kunt u gedurende het jaar online volgen. Elke eerste dag van de nieuwe maand is uw actuele renteopbouw zichtbaar. Op de Gouden Zakelijke Rekening bouwt u dagelijkse op basis van variabele rente een rentetegoed op over uw spaargeld. Het rentepercentage kan per dag wijzigen. De actuele rentestanden kunt u nalezen op onze website of opvragen bij onze klantenservice.

Mogelijkheden

Naast de Gouden Zakelijke Rekening is het mogelijk om een hogere en vaste rente te behalen op uw spaargeld door een Zakelijke Termijn Deposito te openen.

0,00 %

Gouden Zakelijke Rekening

Voorwaarden

Hierbij kunt u de voorwaarden lezen die betrekking hebben op de spaarrekening bij GarantiBank. Om onderstaande bestanden te kunnen bekijken heeft u de Adobe Reader nodig. Klik hier om deze gratis te installeren.

Vraag nu de Gouden Zakelijke Rekening aan

Open een Gouden Zakelijke Rekening voor uw B.V. of eenmanszaak en profiteer van een aantrekkelijke rente.