0,45 %

Gouden Termijn Deposito

Gegarandeerd sparen

Het Gouden Termijn Deposito is een spaarvorm waarbij u uw spaargeld voor een korte als wel een lange termijn kunt vastzetten. Door uw spaargeld voor langere tijd vast te zetten, ontvangt u een vaste, gegarandeerde rente gedurende de afgesproken looptijd van het Gouden Termijn Deposito. Deze looptijd kan variëren van 3 maanden tot 5 jaar.

Kenmerken van het Gouden Termijn Deposito

  • U ontvangt een gegarandeerde rente
  • Rente effectief op jaarbasis
  • Eenvoudig te openen
  • Zorgeloos sparen
  • Geen automatische verlenging na afloop
  • Keuze in korte of lange termijn
  • Te openen vanaf € 2.000,-

Het toegestane totaal maximum spaarsaldo is EUR 1.000.000

Actuele rentestanden

Bekijk hier het actuele renteoverzicht van GarantiBank.

0,45 %

Gouden Termijn Deposito

Aanvragen

U opent een Gouden Termijn Deposito via uw spaarrekening bij GarantiBank. Dit kan zowel een Gouden Internet Rekening als een Gouden Klaver Rekening zijn. U kunt uw Gouden Termijn Deposito openen via het internet maar ook via een schriftelijke of telefonische opdracht.

Bevestigen

Na opening van het Gouden Termijn Deposito ontvangt u als Gouden Klaver Rekeninghouder een bevestiging per post. Wanneer u een Gouden Internet Rekening heeft, kunt u het overzicht op het internet inzien en uitprinten.

Rekeninghouder

U kunt uw Gouden Termijn Deposito alleen openen op dezelfde naam als uw Gouden Klaver Rekening of Gouden Internet Rekening bij GarantiBank

0,45 %

Gouden Termijn Deposito

Inleg

Op het Gouden Termijn Deposito kunt u al sparen vanaf € 2.000,-. Het gewenste bedrag dat u op deposito wilt zetten, wordt afgeschreven van uw spaarrekening bij GarantiBank. De looptijd kan variëren van 3 maanden tot 5 jaar. U kiest zelf de looptijd die u het beste schikt. U kunt gedurende de looptijd niet over het spaargeld op de depositorekening beschikken; tussentijdse opname is niet mogelijk.

Rente

De uitkering van de rente wordt gedurende de overeengekomen looptijd jaarlijks overgeboekt op uw spaarrekening bij GarantiBank. De rente staat vast gedurende de afgesproken looptijd. Bij kortere looptijd dan een jaar vindt de rente-uitkering plaats aan het einde van de afgesproken looptijd.

Einde looptijd

Aan het einde van de looptijd wordt uw Gouden Termijn Deposito niet automatisch verlengd. De hoofdsom en de rente worden na afloop uitgekeerd op uw spaarrekening bij GarantiBank, dit kan de Gouden Klaver Rekening zijn of de Gouden Internet Rekening. Uiteraard biedt GarantiBank u na afloop de mogelijkheid uw deposito te verlengen zodat u kunt blijven profiteren van de vaste rentepercentages.

0,45 %

Gouden Termijn Deposito

Voorwaarden

Hierbij kunt u de voorwaarden lezen die betrekking hebben op de spaarrekening bij GarantiBank. Om onderstaande bestanden te kunnen bekijken heeft u de Adobe Reader nodig. Klik hier om deze gratis te installeren.

Vraag nu het Gouden Termijn Deposito aan

Open direct online een Gouden Termijn Deposito en profiteer van een aantrekkelijke rente.