Wilt u ook profiteren
van een rente van 0,05%?

Gouden Termijn Deposito

  • 0,05% rente voor 1 jaar vast
  • Al vanaf €2.000,-
  • Géén automatische verlenging

Zorgeloos sparen tegen vaste rente

GarantiBank biedt u het Gouden Termijn Deposito aan. Hiermee kunt u uw spaargeld al vanaf €2.000,- vastzetten voor korte of langere termijn tegen een vaste, gegarandeerde rente.

Rentepercentages Gouden Termijn Deposito
3 mnd
0,02%
6 mnd
0,02%
9 mnd
0,02%
1 jaar
0,05%
2 jaar
0,10%
3 jaar
0,15%
4 jaar
0,15%
5 jaar
0,15%

GarantiBank International NV

GarantiBank International N.V. is een algemene Nederlandse bank met het hoofdkantoor in Amsterdam. Wij zijn zowel lokaal als internationaal actief. Kenmerkend voor GarantiBank zijn service en klantgerichtheid.


Garanti Bank Turkije is de enige aandeelhouder van GarantiBank International N.V.. Het Spaanse Banco Bilbao Vizcaya Argentaria S.A. (BBVA) is het moederconcern van Garanti Bank Turkije.


Moederconcern BBVA

Sinds 27 juli 2015 is het Spaanse Banco Bilbao Vizcaya Argentaria S.A. (BBVA) het moederconcern van GarantiBank International NV (GBI). Als gevolg daarvan heeft GBI haar corporate governance-structuur reeds aangepast aan die van BBVA. Als teken van erkenning van BBVA als moederconcern heeft de Europese Centrale Bank (ECB) GBI opgenomen in de lijst met aanzienlijke onder supervisie staande entiteiten (significant supervised entities).

Direct profiteren?

Open eerst een Gouden Internet Rekening en profiteer direct van de vaste, gegarandeerde rentepercentages van het Gouden Termijn Deposito.

Vragen? Bel: 020 - 553 99 99

Voordelen GarantiBank

  • Uitstekende klantenservice
  • Aantrekkelijke rente
  • Betrouwbaar

Veilig sparen

GarantiBank is een Nederlandse bank met een bankvergunning van DNB. Hiermee is uw spaargeld tot €100.000,- per rekeninghouder gegarandeerd. Het Gouden Termijn Deposito valt onder het depositogarantiestelsel.

Klanttevredenheidsscore 8,0

Wij hebben een onafhankelijk onderzoeksbureau gevraagd een enquête af te nemen onder onze klanten.

Uit de resultaten van de enquête kwam naar voren dat onze klanten ons gemiddeld beoordelen met een 8,0 en op gebied van afhandeling van vragen scoren wij zelfs een 8,3!

Zo weten wij onze uitstekende dienstverlening en klantenservice goed af te stemmen op de verwachting en wensen van onze klanten.