0,01 %

Gouden Klaver Rekening

Eenvoudig sparen

De Gouden Klaver Rekening is een dagelijks opvraagbare spaarrekening die een aantrekkelijke, variabele rente biedt. De Gouden Klaver Rekening is een goede spaarvorm voor spaarders die opzoek zijn naar een spaarrekening die flexibel is. Met één telefoontje kunt u een geldbedrag kosteloos overboeken. De Gouden Klaver Rekening is een vrij opneembare spaarrekening en kan voor iedereen geopend worden, ook voor minderjarigen.

Kenmerken van de Gouden Klaver Rekening zijn:

  • Spaargeld is vrij opneembaar
  • Geen minimale inleg vereist
  • Eenvoudige manier van sparen
  • Geen beperkingen of kosten bij opname
  • Bij elke transactie ontvangt u een rekeningoverzicht
  • U heeft direct, telefonisch contact met medewerkers van onze klantenservice

Het toegestane totaal maximum spaarsaldo is EUR 1.000.000

0,01 %

Gouden Klaver Rekening

Aanvragen

U kunt de Gouden Klaver Rekening online of schriftelijk openen. Om uw aanvraag online te doen, klinkt u onderaan op ‘direct aanvragen’. Het openingsformulier om uw aanvraag schriftelijk in te dienen vindt u ook onderaan deze pagina. Wij verzoeken u vriendelijk het openingsformulier uit te printen, in te vullen en te ondertekenen. U kunt het formulier, samen met een kopie van uw geldig legitimatiebewijs, per post naar ons toesturen. Wanneer u niet in de gelegenheid bent zelf te printen, kunt u het openingsformulier ook via onze klantenservice aanvragen.

Tegenrekening

Voor het openen van een Gouden Klaver Rekening heeft u een rekening bij een andere bank nodig. Wij noemen dat een tegenrekening. Via deze tegenrekening boekt u geld kosteloos van en naar de Gouden Klaver Rekening.

Activeren

Bij een online aanvraag ontvangt u binnen een werkdag per e-mail een bevestiging van uw aanvraag met uw nieuwe rekeningnummer bij GarantiBank. Indien u de aanvraag schriftelijk heeft ingediend, ontvangt u enkele werkdagen later een bevestigingse-mail. Wij versturen u vervolgens een handtekeningformulier om uw handtekening te verifiëren en uw aanvraag te bevestigen.

Om de nieuwe spaarrekening te activeren, dient u tevens een bedrag over te maken van uw opgegeven tegenrekening(en) ten gunste van uw nieuwe Gouden Klaver Rekening. Zodra wij uw verificatiestorting(en) en gevraagde documenten hebben ontvangen, wordt uw rekening geactiveerd en ontvangt u een rekeningoverzicht ter bevestiging.

0,01 %

Gouden Klaver Rekening

Dagelijks opvraagbaar

Uw spaargeld is dagelijks opvraagbaar. U kunt dus op elk gewenst moment geld overboeken vanaf de Gouden Klaver Rekening naar uw tegenrekening. Voor uw overboekingen naar de tegenrekening, kunt u op werkdagen met onze klantenservice contact opnemen. Uiteraard is het ook mogelijk uw verzoeken schriftelijk aan ons door te geven.

Rente

Op de Gouden Klaver Rekening bouwt u dagelijkse variabele rente op over uw spaargeld. Deze rente wordt eenmaal per jaar uitgekeerd op 01 januari. Het rentepercentage kan per dag wijzigen. De actuele rentestanden kunt u nalezen op uw afschrift, op de website of opvragen bij onze klantenservice.

Afschriften

Op de Gouden Klaver Rekening ontvangt u eenmaal per maand een rekeningoverzicht. Al uw inkomende en uitgaande overboekingen, ontvangen rentebedragen en begin- en eindsaldo op deze spaarrekening worden vermeld. GarantiBank stuurt u alleen een overzicht indien er in een maand een mutatie heeft plaatsgevonden op de spaarrekening.

Mogelijkheden

Naast de Gouden Klaver Rekening is het mogelijk om een hogere en vaste rente te behalen op uw spaargelden door bijvoorbeeld een Gouden Termijn Deposito of Fix Flex Deposito te openen.

0,01 %

Gouden Klaver Rekening

Voorwaarden

Hierbij kunt u de voorwaarden lezen die betrekking hebben op de spaarrekening bij GarantiBank. Om onderstaande bestanden te kunnen bekijken heeft u de Adobe Reader nodig. Klik hier om deze gratis te installeren.

Vraag nu de Gouden Klaver Rekening aan

Open direct online een Gouden Klaver Rekening en profiteer van een aantrekkelijke rente.


U kunt uw Gouden Klaver Rekening ook schriftelijk aanvragen door middel van het openingsformulier: Openingsformulier Gouden Klaver Rekening Particulier (PDF 352KB)