0,01 %

Gouden Internet Rekening

Internet spaarrekening

Met de Gouden Internet Rekening heeft u via het internet, 24- uur per dag en 7 dagen per week toegang tot uw spaargeld. De Gouden Internet Rekening is de ideale spaarrekening voor spaarders die op elk gewenst moment toegang en inzage willen hebben in hun spaargeld. Een Gouden Internet Rekening is een vrij opneembare spaarrekening via internet en kan voor iedereen geopend worden, ook voor minderjarigen.

Kenmerken van de Gouden Internet Rekening

  • Bereikbaar met één simpele klik
  • Spaargeld volledig in eigen beheer
  • Geen minimale inleg
  • Spaargeld is vrij opneembaar
  • Geen opnamekosten
  • Eenvoudig sparen
  • Geen opname beperkingen

Het toegestane totaal maximum spaarsaldo is EUR 1.000.000

0,01 %

Gouden Internet Rekening

Aanvragen

Het aanvragen en het gebruiken van de Gouden Internet Rekening gaat gemakkelijk via het internet. U wordt vriendelijk verzocht de aanvraag online in te vullen en te bevestigen.

Binnen een werkdag ontvangt u per e-mail uw rekeningnummer. Zodra wij uw tegenrekening hebben geverifieerd, ontvangt u per e-mail uw gebruikersnaam en wachtwoord om direct gebruik te kunnen maken van uw internetbankieren.

Tegenrekening

Voor het openen van een Gouden Internet Rekening heeft u een rekening, met dezelfde tenaamstelling, bij een andere bank nodig. Wij noemen dat een tegenrekening. Via deze tegenrekening boekt u geld van en naar de Gouden Internet Rekening.

Activeren

Om de rekening volledig te activeren dient u een kopie van uw geldig legitimatiebewijs te sturen en een overboeking te doen van uw opgegeven tegenrekening.

0,01 %

Gouden Internet Rekening

Internet Bankieren

De Gouden Internet Rekening is 24 uur per dag online beschikbaar. U kunt op elk gewenst moment geld overmaken van uw spaarrekening naar uw tegenrekening. Na opening en activering van de Gouden Internet Rekening ontvangt u per e-mail uw gebruikersnaam en wachtwoord. Hiermee kunt u inloggen en direct uw spaarrekening beheren. Het wachtwoord kunt u eenvoudig wijzigen. Om veiligheidsredenen raadt GarantiBank u aan dit geregeld te doen.

Overboekingen

Overboekingen van uw Gouden Internet Rekening kunt u alleen maar via Internet doen naar de door u opgegeven tegenrekening. Overboeken naar een andere rekening is niet mogelijk. Elke transactie kunt u online opvragen en uitprinten. We raden u aan overzichten geregeld uit te printen omdat er geen afschriften bij deze rekening worden verzonden.

Rente

De rente op de Gouden Internet Rekening is variabel en wordt op jaarbasis gerekend. De uitkering van de rente vindt jaarlijks plaats op 01 januari. De renteopbouw kunt u gedurende het jaar online volgen. Elke eerste dag van de nieuwe maand is uw actuele rente opbouw zichtbaar. Op de Gouden Internet Rekening bouwt u dagelijkse op basis van variabele rente een rentetegoed op over uw spaargeld. Het rentepercentage kan per dag wijzigen. De actuele rentestanden kunt u nalezen op de website of opvragen bij onze klantenservice.

Mogelijkheden

Naast de Gouden Internet Rekening is het mogelijk om een hogere en vaste rente te behalen op uw spaargeld door een Fix Flex Deposito, Gouden Termijn Deposito of vreemde valuta deposito te openen.

0,01 %

Gouden Internet Rekening

Voorwaarden

Hierbij kunt u de voorwaarden lezen die betrekking hebben op de spaarrekening bij GarantiBank. Om onderstaande bestanden te kunnen bekijken heeft u de Adobe Reader nodig. Klik hier om deze gratis te installeren.

Vraag nu de Gouden Internet Rekening aan

Open direct online een Gouden Internet Rekening en profiteer van een aantrekkelijke rente.