0,08 %

Fix Flex Deposito

Klimmende (flexibel) spaardeposito

Het Fix Flex Deposito is een spaarvorm met een jaarlijks stijgend rentepercentage. Hoe langer u spaart hoe hoger uw rente zal zijn. De rente is gegarandeerd tijdens de gehele looptijd met een maximum van 5 jaar. De uitkering van de rente vindt jaarlijks plaats op het deposito of op uw spaarrekening. Na het eerste jaar is het mogelijk het deposito gedeeltelijk of geheel op te nemen. Echter in geval van een tussentijdse opname of beëindiging, wordt de opgebouwde rente vanaf het begin van het jaar waarin het tegoed wordt opgenomen tot het opnamemoment over het opgenomen tegoed niet uitbetaald.

Kenmerken van het Fix Flex Deposito

  • Een rente die jaarlijks stijgt
  • Rente effectief op jaarbasis
  • Duur deposito is maximaal 5 jaar
  • Al te openen vanaf € 2.000,-
  • Jaarlijks uitgekeerde rente kan worden gestort op het deposito
  • Na 1 jaar opname mogelijk

Het toegestane totaal maximum spaarsaldo is EUR 1.000.000

Actuele rentestanden

Bekijk hier het actuele renteoverzicht van GarantiBank.

0,08 %

Fix Flex Deposito

Aanvragen

U opent een Fix Flex Deposito via uw Gouden Internet Rekening of Gouden Klaver Rekening bij GarantiBank. Het Fix Flex Deposito kunt u openen vanaf een inleg van € 2.000,-. U kunt uw Fix Flex Deposito openen via het internet maar ook via een schriftelijke of telefonische opdracht.

Bevestigen

Na opening van het Fix Flex Deposito ontvangt u als Gouden Klaver Rekeninghouder een bevestiging per post. Hierin staan belangrijke gegevens zoals de inleg, het rentepercentage en uw jaarlijkse rente-uitkering. Als Gouden Internet rekeninghouder kunt u een overzicht van deze gegevens op het internet inzien en uitprinten.

Rekeninghouder

Het Fix Flex Deposito wordt gekoppeld aan de Gouden Klaver Rekening of Gouden Internet Rekening bij GarantiBank, hierdoor zal de tenaamstelling worden overgenomen van de spaarrekening

0,08 %

Fix Flex Deposito

Inleg

Vanaf een bedrag van € 2.000,- opent u al een Fix Flex Deposito. Het gewenste depositobedrag wordt afgeschreven van uw spaarrekening bij GarantiBank en wordt voor u in deposito geplaatst gedurende een looptijd van 5 jaar.

Rente

Gedurende de looptijd van het deposito loopt het rentepercentage jaarlijks op. Het rentepercentage is gegarandeerd en wordt bij aanvang van het deposito met u overeengekomen en vastgelegd. De uitkering van de rente vindt jaarlijks plaats op de spaarrekening of op het deposito.

Tussentijdse opname / storting

Tussentijdse opname is mogelijk, mits het geld op uw deposito minimaal 1 jaar heeft vastgestaan. Na het eerste jaar is het deposito bedrag of een deel van het deposito opneembaar. Om het Fix Flex Deposito te behouden is het van belang dat de minimale inleg van € 2.000,- op deposito blijft staan. Mocht het depositobedrag lager zijn dan de minimale inleg dan zal het Fix Flex Deposito komen te vervallen. Bijstorten op het deposito is niet mogelijk.
In geval van tussentijdse opname of beëindiging, wordt de opgebouwde rente tot het opnamemoment over het opgenomen tegoed niet uitbetaald.

Einde looptijd

Aan het einde van de looptijd wordt uw Fix Flex Deposito niet automatisch verlengd. De hoofdsom en het rentebedrag van het laatste depositojaar worden na afloop uitgekeerd op uw spaarrekening bij GarantiBank.
Na afloop biedt GarantiBank u uiteraard de mogelijkheid uw deposito te verlengen zodat u kunt blijven profiteren van een groeiend rentepercentage.

0,08 %

Fix Flex Deposito

Voorwaarden

Hierbij kunt u de voorwaarden lezen die betrekking hebben op de spaarrekening bij GarantiBank. Om onderstaande bestanden te kunnen bekijken heeft u de Adobe Reader nodig. Klik hier om deze gratis te installeren.

Vraag nu het Fix Flex Deposito aan

Open direct online een Fix Flex Deposito en profiteer van een aantrekkelijke rente.