Per 1 maart 2017 wijzigen de voorwaarden

10 januari 2017

Per 1 maart 2017 gelden er nieuwe Algemene Bankvoorwaarden en Voorwaarden voor de spaarproducten van GarantiBank.

Alle banken, aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Banken (NVB), gebruiken dezelfde Algemene Bankvoorwaarden (ABV). Deze voorwaarden zijn geactualiseerd en herschreven in begrijpelijker Nederlands.

Tevens wijzigen de voorwaarden van de Gouden Klaver Rekening, Gouden Internet Rekening, USD Rekening, Turkse Lira Rekening, Gouden Termijn Deposito, Fix Flex Deposito, USD Deposito en Turkse Lira Deposito. De grootste wijzigingen gelden voor het openen van een Gouden Klaver Rekening en Gouden Internet Rekening. Daarnaast zijn de regels voor minderjarige klanten aangescherpt.

Gaat u niet akkoord met de nieuwe voorwaarden voor het spaarproduct dat u heeft lopen bij de GarantiBank, dan kunt u dit uiterlijk op 28 februari 2017 schriftelijk aan ons kenbaar maken. Op het moment dat u GarantiBank schriftelijk op de hoogte heeft gesteld niet akkoord te gaan met de vernieuwde voorwaarden, beëindigen wij uw spaarrekening. Indien u naast uw spaarrekening een deposito heeft lopen, zullen de oude voorwaarden gelden tot einde looptijd van uw deposito.