Werking

Internetbankieren bij de GarantiBank is eenvoudig en snel. Na het aanvragen van de Gouden Internet Rekening ontvangt u een bevestigingsbrief en uw persoonlijke wachtwoord. Na ontvangst heeft u altijd en waar u maar wilt toegang tot de GarantiBank.

Aanmelden

Via de website meldt u zich aan voor een Gouden Internet Rekening. Het aanvragen en het gebruiken van de Gouden Internet Rekening doet u gemakkelijk via het internet. U kunt hier uw Gouden Internet Rekening openen. Er wordt van u gevraagd het formulier in te vullen, te printen en te ondertekenen. U kunt het formulier, samen met een kopie van een geldig legitimatiebewijs, per post naar ons toesturen.

U kunt deze spaarrekening voor uzelf aanvragen. Ook is het mogelijk om gezamenlijk een rekening te openen. Voor het openen van een Gouden Internet Rekening moet u woonachtig in Nederland en 18 jaar of ouder zijn.

Bevestigingsbrief

Binnen enkele dagen ontvangt u van ons per post een bevestigingsbrief. Hierop staan uw gebruikersnaam en rekeningnummer. Vanaf dat moment kunt u van uw tegenrekening geld overmaken naar de rekening bij GarantiBank. Om te kunnen bankieren bij de GarantiBank heeft u ook een persoonlijk wachtwoord nodig. Om veiligheidsredenen sturen wij u uw wachtwoord apart via de post.

Wachtwoord wijzigen

Zodra u zich de eerste keer meldt bij onze internetsite om te bankieren, vraagt onze website u meteen om uw wachtwoord te wijzigen. U wordt verzocht een eigen wachtwoord te bedenken en in te voeren.